Websites

Zoals u weet, een website het meest bezocht wordt wanneer de inhoud ervan recent is en bijgehouden wordt. Daarom leveren wij een breed webdiensten die u kunt gebruiken op uw website.

Content Management
Content management staat voor inhoud beheer systeem. Met DIGITALWAVE Content Management System is het toevoegen en bijwerken van inhoud op uw website, het is zoals het maken van een Word document op uw eigen computer. Met weinig of geen training kunt u uw website up-to-date houden, waar u ook bent.

Onderdelen en mogelijkheden van content management:

 • Pagina bewerker
 • Menu bewerker
 • Bestand uploader zoals (word documenten, zip bestanden en meer)
 • Afbeelding beheer
 • Afbeelding studio, voor het bewerken van afbeeldingen
 • Website stijl en thema beheer
 • Nieuws module
 • Medewerkers module
 • Kalender of agenda module
 • Web formulieren opsteller
 • Online website gebruikers onderzoek (poll)
 • Online enquete
 • Advertenties beheer
 • Mailinglist beheer


Het DIGITALWAVE Content Management System is ontwikkeld met gebruikersgemak en flexibiliteit in gedachten. Het wordt helemaal naar uw wensen aangepast; met toegevoegde pagina ontwerpen en andere toegevoegde modulen.

Pagina bewerker
Het bewerken van pagina’s is een fluitje van een cent met de Word achtige pagina bewerker. Een pagina wordt geconfigureerd zodat het meerdere elementen kan bevatten; paginakoppen, inhoud, afbeeldingen, etc. Op deze wijze kunt u gemakkelijk pagina’s wijzigen en tegelijkertijd de stijl van de website intact laten.

Menu bewerker
De menu bewerker maakt het mogelijk de menustructuur te schikken. Het toevoegen, herschikken, verwijderen en wijzigen is allemaal mogelijk.

Bestandsbeheer
Het uploaden van documenten, van welk type dan ook, wordt zeer gemakkelijk met de Windows verkenner uitstraling. U kunt bestanden selecteren van uw eigen computer of het netwerk, eventueel een naam opgeven en het bestand uploaden naar een bepaalde categorie in het bestandssysteem op de server.
In de pagina bewerker kunt u door de categorieen bladeren en simpel dubbel klikken om een verwijzing naar het bestand in de pagina te voegen.

Afbeeldingbeheer
Net zoals het bestandsbeheer is ook het afbeeldingbeheer geregeld met een Windows verkenner uitstraling. U kunt de afbeelding van uw eigen computer selecteren, eventueel een naam opgeven en het bestand uploaden naar een bepaalde afbeeldings categorie.
In pagina bewerker kunt u door de categorieen bladeren en ziet u de thumbnails van de afbeeldingen. Simpel dubbel klikken voegt de afbeelding toe aan de pagina.

Afbeelding studio
Het kan voorkomen dat u naast het uploaden van de afbeelding ook nog wijzigingen moet doorvoeren aan het formaat ervan. Met de nieuwe afbeelding studio kunt u fotobewerking applicatie zoals Adobe Photoshop of Jasc Paintshop achterwege laten. U kunt uw afbeeldingen nu simpel bewerken en vanaf elke locatie.

Nieuws
Met deze module kunt u nieuws stukjes en artikelen publiceren. Gebruikers kunnen uw website eventueel volgen door zich op RSS feeds te abonneren.

Medewerkers lijst
U kunt uw medewerkers en klanten weergeven met deze module waar u uw medewerkers invoegt met een foto.

Kalender / Agenda
Komende evenementen en gebeurtenissen kunt u met deze module weergeven en bijhouden.

Web formulier ontwerper
Zorg dat klanten u makkelijk kunnen benaderen. U kunt zelf uw eigen contactformulier samenstellen of een formulier voor registratie maken, etc.

Website stijl en thema beheer
Met deze beheermodule kunt u de hele website van uiterlijk doen veranderen. Vervang het lettertype, verander de kleuren in de website en thema afbeeldingen. Het is ook mogelijk het thema te wijzigen in verband met speciale gelegenheden of per seizoen, etc.

Polls / Enquetes – online bezoekers onderzoek
Wilt u de mening van uw bezoekers weten? U kunt zelf een poll / enquete aanmaken. U kunt de enquete vervolgens via een mailing naar uw klanten sturen. Via de statistieken pagina ziet u wie de poll heeft ingevuld.

Online enquetes
U kunt enquetes perfect gebruiken als marketing techniek. U kunt deze enquetes tonen in een popup venster of in een pagina zelf. U kunt zelf een enquete aanmaken. U kunt de enquete vervolgens via een mailing naar uw klanten sturen. De resultaten exporteert u naar Excel om de resultaten te verwerken.

Advertentiebeheer
Met de advertentiebeheer module kunt u op een effectieve manier advertenties tonen aan uw bezoekers. U kunt advertenties ook zelf beheren.

Mailinglijstbeheer
Beheer uw mailinglijsten van de website, maak nieuwe lijsten en geef bezoekers de mogelijkheid om zich aan en af te melden. De verkregen adressen kunt u exporteren om ze te gebruiken in elk email pakket.